Wie zijn wij?

Wij zijn Saskia Hofstede en Roy van Zal, lokaal in Scheemda (provincie Groningen bekend van Sportschool Scheemda (sinds 2007-2022)

Mijn naam is Saskia Hofstede.

Geboren en getogen in Hilversum. Na een Parijse omzwerving van 20 jaar ben ik in Scheemda terecht gekomen. Op onze sportschool heb ik 16 jaar veel lessen verzorgd waaronder Pilates, Spinning, Body Fit, Zumba, Body Pump en Yoga. Ook heb ik veel mensen begeleid in het fitness gebeuren en ben ik in het bezit van het diploma Fitness A . In 2012 heb ik mijn yoga opleiding afgerond en ben ik mij steeds meer  op de yoga wereld gaan richten. In 2018 heb ik nog een cursus Reiki afgerond. Naast de Yoga lessen die ik op de sportschool geef, begeleid ik ook Yoga weekenden voor een organisatie gespecialiseerd in wellness reizen. Ik heb een passie voor het begeleiden van groepen. Verder houd ik erg van wandelen en fietsen in de natuur (het liefst met onze hond) en van koken en lekker eten.

Mijn naam is Roy van Zal.

Na een eigen sportcarrière (voetbal, hardlopen, tennis, triatlon en fitness) ben ik mij vooral gaan richten op het begeleiden van anderen. Met opleidingen fitness A en B, sportmasseur en gewichtsconsulent heb ik ook de nodige kennis op gedaan. Ik heb personal training maar ook  veel groepslessen verzorgd, waarvoor ook diverse opleidingen gevolgd, als Body Pump, Spinning, Pilates en Nordic Walking. Tevens ben ik andere opleidingen gaan verzorgen als VCA, BHV, leefstijl, fysieke belasting en ook een managementcursus.

Hiermee verwacht ik voldoende bagage te hebben om je goed te kunnen begeleiden tijdens een onvergetelijke sportvakantie.