Mogelijkheden

Sport

Natuurlijk kunnen jullie werken aan jullie handicap met Golven, maar op het resort kunnen jullie ook andere sporten bedrijven als Padel, Zwemmen, Tennis, Basketbal, Voetbal, Fitness, Hardlopen, Jeu de Boules en Skeeleren. 

Buiten het terrein zijn er veel mogelijkheden om te: Mountainbiken, Wielrennen, Skeeleren, Kitesurfen (meerkosten), Suppen en Hardlopen.

Daarnaast zijn wij in staat om jullie Personal Training, Yoga, Pilates, Spinning, Body Pump, Crossfit, Bootcamp, Nordic Walking en Functional Training te geven.

Jullie kunnen naar wens jullie (Sport) vakantie geheel zelfstandig vooraf invullen (en zelf op de dag nog bijsturen).

Wij maken vooraf (afhankelijk van frequentie, doelstelling en medisch verleden) een gehele planning voor jullie verblijf hier.

Golf
Padel
Basketbal
Zwemmen
Mountainbiken
Kitesurfen
Suppen
Vorige
Volgende
Alicante
Cartagena
Bolnuevo Beach
Murcia Segura rivier
Murcia Kathedraal
La Zenia Boulevard
King Kong gebergte
Vorige
Volgende

Omgeving

In de omgeving is er genoeg te zien en te beleven. Naast plaatsen als Zenia (met een winkelboulevard), Alicante, Cartagena, Murcia (met Kathedraal), Las Muralles de King Kong, Bolnuevo beach en San Xavier is er nog veel meer te zien. Van cultureel tot historisch tot  ontspanning.

Ontspanning

In de omgeving zijn diverse water en pretparken te vinden, waar het een dag aangenaam vertoeven is. In overleg kunnen wij jullie hierheen brengen en weer ophalen (geringe meerkosten).

Pretpark
Restaurant

Culinair

In de omgeving (maar ook op het resort) is het prima dineren. Eigenlijk is er voor alle wensen wel wat te vinden (van Indiaas tot natuurlijk ook de Spaanse keuken) Boodschappen kunnen tegen meerkosten verzorgd worden