Waar staan wij voor?

Wij staan voor voldoende opleiding en ervaring, maar bovenal voor beleving. Wij waarderen beweging op elk niveau en willen de mensen zelf de lat laten bepalen. Wil je vooral vakantie hebben en hierbij blijven bewegen zoals je thuis gewend bent, of wil je juist tijdens je vakantie in beweging komen omdat je te weinig beweegt in je werk. 

Wil je ergens naar toe werken, doelstellingen behalen of gewoon tijdens de vakantie in conditie blijven. Je kunt vooraf je eigen programma bepalen, 5 dagen in de week met een ochtend en avond sessie. Alle activiteiten doen we in teamverband (mountainbiken, wielrennen, skaten etc.) of juist in spel vorm (tennis, paddel). Maar ontspanning kan ook (Pilates, Yoga) Zelfs een Spinning of Body Pump les behoort tot de mogelijkheden. Rustig wandelen, of iets intensiever (Nordic Walking) is ook een optie. Zelfs sporten die wij zelf niet beheersen zijn inpasbaar (Kiten, Surfen, Jetski’s, Suppen)

Wij zijn van veel markten thuis en voor ons sta jij centraal. Met ons als lokale gids zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagde vakantie.